Rosa bandet

Det är mycket prat och reklam och allt möjligt kring Rosa Bandet och bröstcancerforskningen just nu. Det är väl i och för sig bra men jag kan tycka att det hade varit minst lika bra ifall uppmärksamheten och stödet för barncancerforskningen hade varit minst lika bra om inte bättre. Jag är visserligen kvinna men jag är inte särskilt rädd för att få bröstcancer. Det är som med alla andra faror i världen, man kan inte går runt och vara rädd hela tiden.

Jag har dock dragit mitt lilla strå till stacken för även om det här inlägget kanske luktar lite, lite cynism så tycker jag så klart att den här frågan är viktig. Jag har därför köpt film. Ja, faktiskt. På Discshop.se har man valt ut några titlar där 3 kr per film går till Rosa bandet-kampanjen. Jag köpte “En ung Jane Austen”, “Romeo & Julia – Speical Edition” och “Stolthet och fördom” (tv-serien). Det var filmer som jag ändå satt upp på min DVD-önskelista så det var ju jättebra att jag kunde köpa dom extra billigt och samtidigt göra lite nytta. 🙂

Har precis duschat och ska gå och klä på mig. Sen ska jag göra frukost åt A. Han fyllde ju år igår men vi hann inte fira det så mycket då men lite födelsedagsfrukost i efterskott ska jag fixa i alla fall. Det blir stekt bacon med ägg, rostat bröd, kaffe och juice. Tanken är att vi ska fira lite mer nästa helg. Då ska vi hem till hans föräldrar och A och två av hans kompisar ska brygga öl tillsammans med A’s föräldrar som är väldigt nyfikna på hur man gör. Usch, nu fryser jag. Dags att klä på sig.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest