Ondskefulla virus, vik undan!

Mår bättre idag. Ingen feber men känner fortfarande av halsen och huvudvärken. Har varit uppe en stund men har inte ätit frukost än. Det blir havregrynsgröt så fort detta inlägg är klart och sen en Ibumetin. Tabletten jag tog igår gjorde susen. Det tog visserligen ett bra tag för den att börja värka men jag märkte att jag inte var helt utpumpad när jag kom hem från torget och sen när jag ätit lite mådde jag mycket bättre.

Jag har dock tänkt på en sak då jag suttit och lagt över alla gamla inlägg till den här bloggen. Jag har under mina tre år som bloggare skrivit lite väl mycket om hur trött, seg och förkyld jag varit. Det är inte så kul att läsa egentligen. Känns som att den sortens innehåll ökat de senaste månaderna. Jag får helt enkelt försöka skriva mera positivt för då kanske jag själv blir lite mera positiv också.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest