Nystädat

Eftersom lilla Å kommer hit ikväll och frossar i kanelbullar och cappuchino så kändes det som att lite städning var på sin plats. Tror inte det har gått så väldigt lång tid sedan vi städade den här gången men det syntes tydligt att behövdes. Det lägger sig verkligen rejäla dammråttor under vissa möbler otroligt snabbt. Och i badrummet hinner det inte heller gå så lång tid innan man ser hur det samlats damm, smuts och äckel lite överallt. Nu är i alla fall badrummet bra städat och resten av lägenheten har dammsugits och mattor har skakats.

Å har inte hört av sig ännu aå vi vet inte riktigt när hon kommer men nu ska jag sätta mig och slappa en stund.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest