Någon älskar mig

Om de två senaste torsdagarna varit urdeppiga och urtråkiga så har denna varit en kanondag…eller iallafall något åt det hållet. Har känt mig väldigt bra till mods idag. Inte alls trött och generellt glad, pigg och insprirerad. Undra om det har något att göra med att jag kommit igång med träningen igen. Vore fint om jag slapp bli förkyld snart igen så att jag verkligen kan börja avancera lite.

När jag kom till jobbet imorse hade något tejpat fast en lapp på utsidan av fönstret vid mitt arbetsbord. Texten på lappen löd “Någon älskar dig”. Troligen bara någon som ville skämta lilte men min kollega Sara tyckte det var jätteroligt och trodde att jag har en beundrare. Det kanske jag har. 🙂

Dagen har gått väldigt fort. Iallafall tiden på jobbet. Hade dubbla utbildningspass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen och det kändes väldigt bra efteråt. Jag och min chef ska snart prata lite om vad som ska hända efter nyår. Jag tänkte lägga fram ett litet förslag ifall han inte kan erbjuda mig fast tjänst men vet inte hur han kommer att ställa sig till det. Jag har ju en idé om vad jag vill göra nästa år men väntar lite med att skriva om det.

Verkar som att A kanske får ett extra jobb också vilket verkligen vore super. Även om det inte löser våran ekonomiska situation just precis nu så vore det underbart med lite extra pengar. Han ska till den eventuella arbetsplatsen imorgon och vara lite trevlig och så där tydligen så jag ska hålla alla tummar jag har. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest