Mot Varnhem

Nu har jag packat allt som ska med. Även om jag verkligen inte har med mig mycket, eftersom vi bara ska vara bort tills på söndag, så blev min Haglöfsväska helt full. Datorn och necessären tar ju mest plats men filmerna gjorde sitt också så klart. Tungt blev det också. 🙁

Tåget går vid sju så det är några timmar kvar tills att det dags att gå ner till vagnen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram tills dess. Känns som att det är lite väl tajt att börja titta på en film nu… A är hos sin kompis och dom har packat alla ölbryggargrejer så vi möts vid Centralstationen sen. Kanske ska kolla om debatten om antipiratlagen är upplagd på SVT’s webb ännu. Vill verkligen kolla på den igen och se ifall jag kan urskilja något mer dumt bland alla som gapade i munnen på varandra i slutet när det började hetta till ordentligt.

Nu börjar min mage knorra också. Kanske ska ta hand om det problemet först…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest