Måndagstrött

Sov väldigt dåligt natten till idag så nu är jag väldigt trött. Vi låg uppe väldigt sent och pratade igår, jag och A, om allt möjligt men främst om vad jag vill göra nästa år. Han blev ganska ledsen över vad jag vill göra och jag förstår honom så klart. Om rollerna hade varit ombytta så hade jag nog inte blivit direkt överlycklig heller.

Än så länge är det ju bara en idé jag har, som jag visserligen väldigt gärna vill genomföra men det är mycket som ska klaffa för att det ska gå vägen.

Hade tänkt gå till gymmet idag men eftersom jag sov så dåligt så sov jag längre på morgonen istället. Men på onsdag, då ska jag dit. Det finns inga ursäkter egentligen. Nu ska jag bädda ner mig och sova riktigt gott.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest