Lite ont

Denna onsdag är en riktigt seg dag. Försov mig lite imorse, eller rättare sagt så snoozade jag en och en halv timme längre än vad som var meningen. Jag hann därför inte vara så länge på gymmet. Var väldigt trött och stel när jag stretchade så det kändes lite halvdant.

Nu är jag på jobbet och är inte ett dugg piggare än när jag åkte hemifrån. När jag lämnde gymmet vid 10-tiden kände jag mig inte alls så där fräsch och nytränad som jag brukar känna mnig när jag går därifrån. Jobbar extremt långsamt och har ont i både ryggen och huvudet. Känns som att allt jag gör går i ultra rapid. Snart är det iallfall lunshdags så jag hoppas att jag blir lite piggare av mat och lunchprat…

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest