Lite morgonstress

Jag sitter precis och äter min morgongröt. Ska in till jobbet en sväng och kolla läget och hämta min bärbara dator. Det blir nog Varnhem även för mig med i helgen. Vi åker ikväll och eftersom dom andra ska hålla på att brygga öl hela dagen imorgon så tänkte jag sitta och dona lite med hemsidan under tiden. Ska även ta med filmerna som jag köpte i Discshop’s Rosa bandet-rea.

Sen tänkte jag höra ifall jag får pilla lite mer på H’s (A’s syster) kamera som hon köpte i somras. Hon har en Canon EOS 450D. Dels för att fota lite och dels för att känna lite på den i allmänhet nu när jag kollat så mycket på kameror. Även om det tar ett litet tag innan jag kan köpa en och det säkert hinner hända lite på marknaden under tiden så är det alltid bra att ha klämt lite först.

Jag hoppas att jag kommer få tillbaka lite mer i skatteåterbäring i år. Isåfall kanske jag kan lägga en del av det på kameraköp. Förra året blev jag ju belagd med restskatt istället. Jag frågade revisorn på jobbet, som brukar komma in på kontoret ibland och hämta papper, om han visste när man som ägare i fåmansföretag (eller vad han nu kallade) brukar få sitt skattebesked. Han sa att det brukar ske i andra veckan i december. Fortfarande ett tag kvar alltså. Men om det skiter sig med A’s tentor och vi inte har så mycket pengar att handla julklappar för så vore det ju kanon man pengarna kom lagom till julklappsinköpen…om det nu blir några pengar vill säga.

Nej, nu måste jag sätta fart. Klockan går och jag borde åkt för tjugo minuter sen. Jag har inte ätit upp gröten och jag har inte fixat håret…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest