Lite frustrerad över livet som det är

Även idag har det varit en körig dag på jobbet. Mycket att göra men det är egentligen bara roligt. Vad som inte är roligt är när saker strular och man blir mer och mer stressad över att man inte hinner med det man ska.

I dag har databasen på jobbet varit ond och elak och strulig mot mig, vilket gjorde mitt arbete betydligt mer tidskrävande än vad det behöver vara. På grund av det hann jag inte fixa saker som jag lovat min kund att fixa och sånt stör mig. Men det är liksom inget att göra åt. Min kollega sa åt mig att andas ut och ta det lugnt när databasen struilade som värst. Det är fint sagt och så och innerst inne vet jag att det är det man borde göra. Men så sitter man där med flertalet produkter som man ska skickas (och det kan man inte göra hur som helst utan att skriva ut följesedlar och föra in serienummer, vilket görs i… *trumvirvel* – databasen!), fakturor som ska skickas (databasen, check!), inkommande paket att öppna och föra in på lagret (databasen, check!), två jättehögar med följe- och fraktsedlar som ska sorteras, telefonsamtal som ska svaras på, ett tiotal manualer som ska skrivas ut och “spiralas” osv osv. Då är det, om man är som jag och är allmänt lättfrustrerad i såna lägen, sannerligen inte så lätt att bara slappna av.

I allmänhet känner jag mig väldigt håglös och inte särskilt inspirerad till nånting. Jag har inte varit och tränat på hela veckan och känner mig inte ett dugg motiverad till det iallafall. Men jag ska ta tag i det i nästa vecka.

Jag surar över våran ekonomiska situation som kommer att bli ännu mer ansträngd den här månaden vilket gör att vi troligen inte kan åka hem till A’s föräldrar på kräftskiva eller hem till min mamma när hon fyller år den 8:e oktober…eller ja, helgen efter den 8:e vilket det troligen hade blivit OM det hade blivit.

IKEA-katalogen ligger här på skrivbordet och till och med den gör mig frustrerad och arg för det finns så mycket fina möbler som jag vill ha som jag inte kommer att kunna köpa, inte på flera år som det känns nu. Jag vet ju inte ens om jag har jobb efter nyår…

Varför kan jag inte bara få vinna på lotto…som jag inte ens spelar på? Måste man spela för att kunna vinna? Så klart man måste… Men det skulle ju ändå inte göra någon som helst skillnad om jag spelade. Jag har aldrig haft tur i spel…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest