Kanelbullens dag…fast försent

Kanelbullens dag…fast försent

Förra lördagen var det ju kanelbullens dag. Vi uppmärksammade inte det då eftersom jag precis hade bakat något helt annat så då orkade jag inte ställa mig och baka ännu mer. Men igår gjorde jag det så nu firar vi kanelbullens dag en vecka försent här. Men det gör ju inte så mycket. Bullar är gott. 🙂

Idag ska jag faktiskt bege mig till gymmet. Jag har ju inte lyckats så bra de senaste veckorna men nu ska det bli av. Har precis duschat och ska äta lite frukost och sen bär av. Ser ut att vara fint väder idag också. Igår var det ju inge vidare, blött, grått och regnigt.

Känner mig lite bättre till mods idag också. Lite mer positiv. Kanske har att göra med att solen skiner. Isåfall gör det inget ifall den gör det hela hösten och vintern.

Här kommer en bild på bullarna. 🙂

Kanelbullar 2

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest