Inte riktigt lika miserabelt

Känns bättre idag. Igår var ingen bra dag. Ringde elbolaget i eftermiddags och vi har fått en ny förfallodag på avstämningsräkningen den 31:e december. Verkligen inte optimalt men det kan nog gå.

Börjar oroa mig över det här med julklappar alltså… 🙁 Det är verkligen inge roligt att få julklappar om man inte kan ge några själv… Och det känns ju hur fånigt som helst att låna pengar av föräldrarna eftersom det bland annat är dom man vill kunna köpa juklappar åt…

A kämpar på med sina tentor. Han skrev en igår som han verkligen inte är säker på hur den gick och så skrev skreiv han en idag som han var mer säker på. Nu är det bara matten kvar som är på fredag så den sitter han och pluggar på just nu. Dock har han sagt att om det inte går vägen med tentorna så tänker han ge sig ut och ta vilket jobb som helst. Vi har pratat lite om det och jag tycker inte att han ska ta vad som helst, så himla illa är det inte trots allt. Kollade lite snabbt idag och det finns flera jobb på bemanningsföretagen som han borde prova att söka ifall tentaperioden går åt skogen.

Vet fortfarande inget om fortsatt jobb för egen del men orkar inte riktigt oroa mig för det också. Min chef är sjukskriven just nu men vi har sagt att vi ska ha ett möte senare. Känns bra på jobbet just nu iallafall. Dagarna flyter på och jag får saker gjorda. Stämningen är bra och vi har fått en jättetrevlig och ambitiös praktikant. Veckorna går väldigt snabbt, det är inte klokt. Det var ju nyss helg och imorgon är det redan onsdag…och därmed träning. 🙂

Dags för skönhetssömnen! God natt!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest