Hemma från jobbet

Precis som jag trodde så har inget blivit bättre idag. Inte mycket sämre heller men jag har en ihållande huvudvärk och fryser så nu sitter jag här framför datorn med en lång tjock kofta på mig…men jag fryser iallafall. 🙁

Har precis ätit lite gröt och en smörgås så nu ska jag gå och ta en Ibumetin-tablett och sen lite te med honung i. Sen är det bara att hoppas på att huvudvärken ger sig så pass att jag kan gå och hämta mina filmer på Hemköp. Skulle även behöva gå in hos kvartersvärden på torget och be dom fixa upphängaren till duschmunstycket i våran dusch. Det har helt lossnat så det går inte använda. Sen är väggen vid duschen väldigt ful. A tror att det börjat mögla där så det behöver också göras något åt innan det sprider sig.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest