Helgen slut

Helgen slut

Nu har vi precis ätit middag och snart är det dags att krypa till kojs. Nåja, inte riktigt än kanske. Å gick för några timmar sedan. Vi har fikat och pratat strunt i några timmar och haft mysigt och trevligt.

I veckan som kommer ska Å på intervju på ett jobb på Nyheter24.se, en relativt ny nyhetssajt med nyheter om allt möjligt, meningsfullt eller meningslöst. Jätteroligt för Å som så gärna vill skriva. Vi håller alla våra tummar för att det ska gå bra på intervjun!

Imorgon börjar ny arbetsvecka med nya mödor och utmaningar och så klart träning måndag, onsdag och fredag. Kan hända att jag och min chef hinner ha ett samtal rörande min framtid på företaget. Bävar lite inför samtalet men inte särskilt mycket ändå. Ska bli skönt att få veta vilket som egentligen för då vet man vad man har att utgå ifrån.

Nu ska jag nog ta en dusch och krypa ner i sängen. Har börjat läsa “Caspian, prins av Narnia” så jag lyssnar nog på den en stund innan jag somnar. Vore så skönt att komma i säng tidigt för en gång skull.

Edit | 2008.10.26 20:48:
Just det, glömde en sak. Jag blev så glad häromdagen när jag såg att den lilla Saint Paulian som jag har ståendes i fönstret vid balkongdörren fått nya blommor. Lite roligt eftersom hela sommaren gått och det inte hänt någonting med den. Men den kanske gillar hösten. Jag önskar verkligen att jag hade plats för fler blommor i den här lägenheten. När vi väl får en större bostad ska jag ha blommor överallt.

Saint Paulia

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest