Fy bubblan

Det är bara att inse. Jag har en förkylning på gång igen. Det började igår med halsont som sakta smög sig på under kvällen. Hade ont hela natten och har fortfarande ont, eller snarare obehag.

Det här suger verkligen. Jag har ju precis kommit igång med träningen igen efter den senaste förkylningen och det går riktigt bra. Om inte det här med halsen är bättre imorgon så blir det absolut ingen träning imorgon förmiddag eller resten av veckan. Visserligen ska vi ju till Varnhem i helgen så det hade ju inte blivit någon mer träning den här veckan i alla fall efter imorgon men ändå. Hoppas bara att jag inte får feber för då kommer jag nog att kunna följa med i helgen i alla fall…även om jag inte tycker om att åka hem till folk när jag är alldeles snorig. Får hoppas att jag slipper det också.

Senast jag var förkyld var jag hemma en dag från jobbet på grund av halsont men sen blev det inget mer men den förkylningen. Dock var jag oerhört lat med att gå tillbaka till gymmet. Det ska inte få hända denna gång.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest