Flyttar bloggen

Jag hade egentligen inte tänkt sluta blogga på den här adressen förrän vid nyår men nu har jag ändrat mig lite. Jag gjorde “misstaget” att göra en kommentar på en ny och skojig blogg som jag börjat följa. Till min stora förvåning fick jag svar på den kommentaren. Det är verkligen inte alltid man får det.

Eftersom jag har fixat ett nytt bloggkonto på blogghotellet Blogger.com (Googles bloggtjänst där man kan använda sina kontouppgifter för sitt gmail-konto för att logga in) så använde jag det kontot när jag signerade kommentaren vilket så klart ledde tillbaka till den nya bloggen. Min poäng är att det nu känns lite fånigt att inte fortsätta uppdatera den bloggen när någon faktiskt varit inne på den så det får nog bli så att denna blogg läggs ner tills vidare.

Den nya adressen är sandrability.blogspot.com

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest