Bloggbyte…igen

Någon gång under hösten kommer jag nog att byta bloggadress och blogghotell igen. Jag börjar nämligen bli lite trött på att jag inte orkar komma ihåg inloggningsuppgifterna till den här bloggen eftersom dom är baserade på mina kunduppgifter hos Bahnof…således helt ologiska.

Planen var att skrämma liv i min gamla blogg anywien.blogg.se men när jag surfade iväg till blogg.se för att logga in så såg inloggningsidan ut som ett plagiat på Aftonbladet. Usch och fy. Så då loggade jag istället in på blogspot.com där jag kan använda mitt Gmail-konto som inloggningsuppgifter (tror det är dom som äger siten). Håller just nu på att flytta alla gamla inlägg dit och det när det är klart så kommer jag nog börja att använda den bloggen istället. Därför väntar jag lite med att offentliggöra adressen redan nu.

I övrigt händer det inte mycket. Jo, mamma fyllde år idag! Jag hade beställt ett blomsterbud till henne så jag ska ringa och höra ifall hon tyckte om blommorna. Dom hade inte kommit vid lunch då jag först ringde men nu borde dom ju verkligen kommit fram.

Nu blev jag väldigt stel i händerna. Dags att ta piller… Mors!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest