Bättre nu

I tordags när jag bloggade senast kände jag mig verkligen frustrerad och pesimistisk. Det var inte alls roligt. Men nu känns det bättre. Jag har nämligen fått en rolig idé som jag hoppas att jag kommer att kunna genomföra. Jag vill inte riktigt berätta om den än för det finns så mycket jag måste kolla upp innan.

Jag vet ju inte om jag kanske blir arbetslös efter nyår och då är det bra att ha en plan B ifall jag inte vet vad jag ska ta mig för. Men nu har jag blivit så “whined up” av den här idén att det känns som att det kanske kan bli svårt att släppa den även om jag skulle bli erbjuden fast jobb. Har suttit och slösurfat och kollat upp lite grejer under dagen. Ju mer information jag kollar upp, desto mer vill jag verkligen göra det här för jag inser ju att det är fullt möjligt. Det är ett stort steg men det går. Och jag skulle verkligen få chansen att förbättra mitt självförtroende genom att göra det.

Måste dock prata med A så fort jag kan för det här involverar honom också väldigt mycket. Vet inte hur han kommer att reagera men jag hoppas att han kommer att förstå mig. Han sitter och pluggar här hemma nu med sin labb-kompis så jag måste vänta tills lite senare ikväll. Hoppas verkligen inte att han blir alltför ledsen…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest