Bara att ge upp

Nu är det ett faktum. Även om jag inte börjat snora än så vet jag nu att jag kommer att vara hemma från jobbet imorgon. Har haft ont i huvudet hela eftermiddagen och har ont i hela kroppen nu, så där som jag alltid får när jag har något virus i kroppen. Det gör ont att röra sig även om man bara rör sig lite, lite grann.

Usch, jag vill inte det här! Låt mig få slippa! I alla fall febern. Den förstör så mycket. Man orkar inte göra nånting och sover dessutom dåligt vilket gör att det tar längre tid att bli frisk.

Nu ska jag be A bädda ner mig och krama om mig lite så sover jag nog gott sen.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest