Apatisk

Jag börjar undra ifall jag lider av en höstdepression. Förra torsdagen var jag skitdeppig, eller inte deppig egentligen, snarare apatisk, frånvarande och håglös. Jag har känt mig precis likadan i tre dagar nu. Jag vet inte vad det beror på, kan inte sätta fingret på något konkret förutom att våran kassa ekonomi och att jag är rätt trött på tillvaron i stort, säkert gör sitt för den här sinnesstämningen.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till för att komma ur den. Vissa dagar känns det som att det bara beror på att jag är trött men idag är jag inte särskilt trött och känner mig ändå helt orkeslös och har ingen inspiration att göra någonting.

Jag hoppas att det bara är tillfälligt…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest