Ändrade planer

Å kände sig lite seg igår så vi bestämde att hon kommer i eftermiddag istället. Jag hade tänkt ta mig iväg och träna imorse vid tio så att jag skulle vara hemma lagom innan tre men imorse när klockan ringde så insåg jag att klockan egentligen bara var nio, eftersom det är vintertid nu, och jag kände mig fortfarande trött. Dessutom lät som att det fortfarande regnade efter ovädret igår kväll så jag stängde av snoozen och somnade om. Så det blidde ingen träning men jag ska ju till gymmet imorgon så det gör inte så mycket.

Nu sitter jag och äter min morgongröt och kollar några bloggar jag brukar följa. Verkar som att bara en av dom uppdaterat sen igår. Trist. Verkar inte vara mycket liv på Facebook heller.

Nåja, jag får väl fortsätta lägga över inläggen i denna bloggen till den nya istället. Jag kommer ju att byta blogg någon gång runt årsskiftet av olika orsaker. Nu håller jag på att flytta alla inlägg från denna till den nya och det tar lite tid.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest