Två år

Igår firade jag och A två år tillsammans. Det blev dock inte så mycket firande eftersom vi inte hade råd att gå ut och äta eller köpa hem dyr mat. Pengarna är jätteslut men imorgon får jag lön! Wheee!

Vi vet dock inte riktigt hur vi ska fira än. Troligen åker vi och köper nåt gott och lagar till hemma med vin och så. Det blir mysigast. Förra året pratade vi om att åka utomlands på våran tvåårsdag men så blev det ju inte. Våran ekonomi suger just nu men vi klarar oss. Det kommer att bli bättre.

Hua, veckorna bara rusar iväg. Imorgon är det fredag igen. Den här helgen ska vi träffa min bror P och hans flickvän M, iallafall en liten stund. Dom ska flytta hem lite av M’s saker från en lägenhet som hon hyrt i Göteborg i några veckor. Nu vill hon inte ha kvar den utan fortsätter pendla mellan Vårgårda och Göteborg tills att hennes utbildning är klar. Jag ska passa på att ge dom min andra brors kamera så att dom kan ge den till honom eftersom han ska till Japan nästa helg.

Det börjar bli lite jobbigt att verkligen ALLA man känner förutom en själv, åker kors och tvärs över världen. Men det är väl den vanliga utan-pengar-frustrationen som spökar.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest