Skofeber

Skofeber

I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för att handla schampo, duschcreme och linsvätska. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att gå och titta lite på skor också.

Jag hade redan innan spanat in dom här på några av Din Sko’s alla annonser i väntkurerna vid många av stans alla hållplatser. Jag blev väldigt förtjust i dom första gången jag såg dom så jag kunde ju så klart inte låta bli att gå in i butiken och klämma lite på dom. Dom satt väldigt bra så jag var bara tvungen att köpa dom, kändes det som. Det är så sällan jag verkligen hittar skor som jag älskar och som jag faktiskt kan ha. Ofta finns inte de skor jag vill ha i min storlek.

Nu i helgen har jag börjat gå in dom och jag hade dom även hela dagen på jobbet idag. Dock har jag fått två rejäla skavsår på vänsterfoten så jag vet inte om jag kommer att ha dom på mig alls imorgon. Kanske tar mina andra svarta kängor istället. Dom är också snygga men betydligt grövre och saknar klack.

Din Sko har faktiskt en hel del skor nu som känns relativt alternativa i stilen. Det är inte bara de vanliga grova vinterkängorna utan istället snygga kängor med eller utan klack, mycket svart skinn, spännen och många hål. Det är roligt samtidigt som det tyder på att den stilen har blivit main stream och det är knappast bra. Det ska inte vara inne att vara alternativ, då faller hela konceptet. Jag gillar det dock eftersom skorna är billigare än på exempelvis Shock där man kan få lägga rätt mycket pengar på ett par kängor. Då är det i och för sig Dr Marten-kängor…men iallafall.

Här kommer lite bilder på mina nya dojor och mina kängor som jag köpte i tidigt i våras.

Skulle gärna vilja ha ett par stövlar också. Typ dom här kanske. Eller dom här.

1 Comment

  1. Sofia
    Mar 1, 2009

    Har letat efter som där kängorna med klack från din sko jättelänge dom är så fina:) Har du inte lust att sälja dom?:)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest