Lördag igen då

Tyckte inte att jag gick och la mig så sent igår men jag sov ändå till över ett idag. Vaknade, somnade om, vaknade, somnade om. Så höll det på i några timmar men skönt var det.

Skönt var också att A kom hem igår överhuvudtaget. Han och hans kompis bryggde öl igår igen och för första gången på över ett halvår som dom hållit på med det så strulade det riktigt ordentlgt. Jag trodde inte han skulle komma hem alls, utan sova över hos sin kompis men någon gång på småtimmarna kom han hem iallafall.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för. Jag borde tvätta fönstren men tvätta fönster är så tråkigt. Kanske ägna mig lite åt hemsidan också. Uppdatera den lite. Eftersom A ska vara borta så får jag vara ensam hemma ikväll med. Boring. 🙁 Skulle vara kul att gå ut och äta lite någonstans men vi måste ju snåla nu ett tag. Får laga god mat hemma istället. Det funkar det med.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest