Ingen träning

Ingen träning

Dagen startade lite fel idag. Vaknade lite halvförsträckt av mobillarmet och skulle få tyst på snoozen så fort jag kunde så att inte A vaknade. I min brådska välte jag ut ett glas vatten över nattduksbordet och gå golvet så jag fick börja med att torka upp det innan jag kunde klä på mig.

Hade inte alls funderat på vad jag skulle ha på mig idag, vilket jag brukar fundera ut kvällen innan. Så det blev till att ställa sig och stryka jeans och en lång skjorta och på grund av allt mitt söl under morgonen med än det ena ocn än det andra så hann jag inte hemifrån i rätt tid så att jag skulle hinna träna innan jobbet. Jag gick dock till gymmet iallafall men bara för att kunna duscha och göra mig iordning i godan ro.

Annars har det varit ganska mycket på jobbet idag. Hann inte med allt på långa vägar. Har gått omkring i mina nya skor hela dagen och har rejäl skoskav. Annars verkar inte fötterna så chockade av att gå i högklackat, vilket är lite förvånande med tanke på att jag inte gör det så ofta ändå. Efter jobbet åkte jag in till stan och köpte skosulor att lägga i skorna så nu är dom lite mjukare mot fötterna. Sulan som satt i var väldigt hård.

A är och hälsar på en kompis så jag har fått ha lägenheten lite för mig själv ikväll. Har tittat på första avsnittet av Desperate Housewives säsong 5 men är inte jätteimponerad. Gillade serien förut men nu var den rätt tråkig och inte särskilt intressant. Kanske fortsätter titta av ren vana. Imorgon är det dock Prison Break! Där händer det desto mer!

Jo, en sak till. När jag kom hem från jobbet idag så hade M1 skickat en present från Kanada. Klubbor gjorda på lönnsirap! Ja, det låter knepigt men det är jättegott! Räcker länge gör dom också! Tack, snälla M1! 🙂 *pöss*

Sirapsklubba

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest