Imorgon är det dags

Imorgon är det så dags för det lilla inspirerande föredraget, eller vad man nu vill kalla det, som jag blivit ombedd att göra för en gymnasieklass på Hwitfeldtska gymnasiet. Jag är lite nervös inför det, vilket är både bra och dåligt. Det är bra eftersom jag ser fram emot det men lite ångest har jag ju eftersom jag är lite rädd för att eleverna ska tycka att det jag har att berätta om inte är intressant för dom.

Jag har förberett ett upplägg som jag hoppas kommer att fungera och jag hoppas också att det inte kommer att bli för svårt att prata i en timme eller iallafall i 45 minuter. Tänkte lämna lite tid för frågor också ifall det är någon som undrar över något. Blir lite konstigt annars… Ah ja, det ska nog gå bra.

Men det ska bli skönt när det är gjort iallafall. Imorgon ska vi dessutom ut med jobbet nästan direkt efter mitt föredrag så det blir inge mer jobb att göra efter lunch imorgon.

Har inte hunnit eller orkat skriva om helgen som gick heller vilket jag nog vill göra eftersom vi faktiskt inte varit hemma den här helgen, som omväxling.

Nu ska jag iallafall sova. God natt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest