Huvudvärk, envis som synden

Några av mina kollegor, däribland min chef, har möte med en av våra leverantörer vid konferensbordet. Vårat personalmöte ska strax dra igång men dom andra måste bli klara först.

Jag har extremt envis huvudvärk. Den dök upp en stund innan lunch men gav med sig just då vi gick ut för att äta. Sen när vi kom tillbaka till kontoret kom även huvudvärken tillbaka. Jag tror jag ska ta med ett paket Ibumetin och ha liggandes på skrivbordet. Plåster har vi gått om på kontoret men tydligen inte huvudvärkstabletter. Har dock mindre problem med huvudvärk sen jag började träna. Förra sommaren hade jag huvudvärk var och varannan dag. Så kändes det iallafall.

Det blev ingen chili con carne igår. A hade ätit hos sin kompis men det gör inget för nu slipper vi fundera ut vad vi ska äta ikväll.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest