Fredag igen

Jaha, då var det fredag igen då. Kändes som att det var måndag typ igår. Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt att tiden går så här snabbt. Man hinner ju inte bli uttråkad men å andra sidan hinner man ju inte med något roligt heller.

Till skillnad från förra helgen och helgerna innan så händer det faktiskt lite saker den här helgen. Imorgon ska vi träffa A’s syster H som är i Göteborg i helgen för att spela in lite några med gruppen Folket där hon är med och sjunger. Deras musik påminner om folkmusik och tankarna går snabbt till medeltida kulturer. Dom är väldigt duktiga och ska lägga upp låtarna på nätet så småningom. H ska dessutom snart åka till London och jobba lite ett tag så vi tänkte passa på att umgås lite nu innan hon åker. Vi hade gå ut och äta på lördag kväll.

Med alla vänner och bekanta som flyttar utomlands en efter en så måste man verkligen få tummen ur att åka utomlands snart så att man kan hälsa på. Frågan är ju om det är möjligt så länge A pluggar. Man har ju väldigt begränsade resurser då.

På söndag är vi bjudna till T och hans föräldrar som jag tror bor på Orust. Någon i familjen hade datorstrul så vi ska försöka slänga ett öga på det. Inte alls fel att det erbjuds mat också. 🙂

Nu ska jag sätta lite fart så att jag kommer hem i någon vettig tid. Har lite övertid också så jag borde nog kunna gå vid tre eller så. Jag borde sätta mig och sortera följesedlar men det lär ta säkert två timmar och jag är inte jättesugen på det nu så här en fredagseftermiddag…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest