Förkyld igen

Redan i torsdags kväll började jag ana att vad som var på gång. Jag fick plötsligt ont i halsen och mycket riktigt. På fredagsmorgonen hade jag huvudvärk, började bli täppt och hade fortfarande ont i halsen så det var bara att ringa till jobbet och sjukanmäla sig.

Nu börjar bihålorna bli igentäppta och i vanlig ordning så täpps den högra igen först. Har ont i huvudet också så nu ska jag gå och göra lite frukost och sen ta mg en Ibumetin. Senast jag var förkyld, som för övrigt inte var för mer än två månader sedan då vi kom hem från Karlskrona, slapp jag iallafall feber. Det hoppas jag att jag slipper nu också för orkar man inte med någonting.

På tisdag var det ju tänkt att jag skulle till Hvitfeldska och prata inför en klass elever som precis börjat gymnasiet. Igår ringde jag läraren som jag har kontakt med men kunde bara prata in på svararen. Jag lämnade iallafall ett meddelande om att jag nog ville skjuta på tillfälllet ett par veckor. Hon ringde så klart tillbaka när min mobil var avstängd så nu får jag försöka söka henne igen.

Neh, dags för frukost och sedan lite Ibumetin-knark.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest