Föredraget

Nu har det redan gått två dagar sedan jag hade föredraget på Hwitfeldtska. Jag har varit rätt trött och haft dåligt med tid att blogga sen dess. Hur som helst, så gick det ok. Jag var inte helt nöjd när jag gick därifrån men det kändes bra iallafall.

Jag hade förberett några lappar med punkter som jag skulle ta upp. I mitt huvud lät det väldigt bra när jag gick igenom punkterna innan men när jag väl stod där framme vid tavlan så lät det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade inte heller riktigt bra koll på tiden så jag hann inte med de tips och råd som jag tänkt ge eleverna som var där och lyssnade och jag hann inte med de rader som jag tänkt mig som avslut. Det märkliga var att jag inte var så nervös i början men nervositeten ökade allt eftersom och jag kom av mig lite ibland. Det brukar ju vara tvärtom. Men nu är det iallafall gjort och jag kan konstatera att jag tror att jag aldrig kommer att känna mig helt bekväm med att stå och prata inför folk.

I tisdags var vi dessutom ute med jobbet på kvällen. Det brukar alltid vara trevligt och roligt. Vi har en kund som jobbar på repslagarmuséet i Elvängen så vi var där på studiebesök. Först tyckte jag det lät mossigt men sen när vi väl kom dit och fick se repslagarbanan och till och med göra ett blått ICAP-rep så blev jag faktiskt imponerad. Repslagarbanan var jättelång och repet blev jättefint.

Sen åkte vi till Kungälv och åt på restaurang. Jag åt entrecote med massa klyftpotatis. Smaskigt. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest