Söndagsstädning

Nu har M åkt. Det känns underligt men inte så tomt ännu. Blir väl det senare i veckan när man inte hörs av. Buhu…men jag önskar henne verkligen all lycka borta i Vancouver och ja, jag ska verkligen komma och hälsa på! Jag bara måste det! Vet inte riktigt hur det gå till ännu men det ordnar sig.

Har precis städat badrummet och ska ta tag i att dammsuga sovrummet nu och sen bära ner en del grejer till förrådet. A är och hämtar flaskor på The Rover. Han och hans ölbryggarpolare brukar få tomma flaskor från The Rover emellanåt som dom sedan använder till sin egen ölbryggning så slipper dom köpa. Får se hur långt jag kommer med städningen innan A kommer hem. Å ena sidan är det tråkigt att städa själv men å andra sidan är det mycket lättare att städa den här lilla och trånga lägenheten om man är ensam hemma. A ska iallafall göra chili con carne ikväll, har jag bestämt. 🙂

Nu ska jag dricka lite mer apelsinjuice och sen blir det mera städning…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest