Solig lördag

Det verkar som att SMHI för ovanlighetens skull har spått rätt. Det ska tydligen bli fint hela helgen och det har ju verkligen börjat bra. I Göteborg skiner solen! Balkongdörren står öppen och men det känns knappt. Vinden står helt stilla ute.

Har ägnat mig lite åt trädgårdarbete, i den mån man kan säga att jag har någon sådan. Har klippt bort vissna blommor i en av blomlådorna och monterat upp fler pinnar på tomatplantorna för att stötta upp dom. Har en som når ända till taket på balkongen. Visserligen står alla plantor på att litet bord men den är väldigt hög iallafall. Tänkte fota och lägga upp en bild här senare.

Gick ner förut och bokade tvättid men när jag vid ett-tiden gick ner för att tvätta så stog det två killar nere i tvättstugan och hade precis fyllt två maskiner. Då hade dom tagit fel på dag och bokat in tvättid klockan ett den 29:e, som var igår. Men eftersom dom ju redan fyllt maskinerna så flyttade jag min tvättid till fyra istället. Nu funderar jag på om det kanske var lite dumt för vi behöver åka och handla när A gått upp och eftersom vi lär åka ut till Maxi i Mölndal så hinner vi nog inte tillbaka till fyra och det är ju rätt dumt att åka och handla när man väl fyllt maskinerna också. Ska nog gå ner och skjuta på tvätten till sju istället…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest