Problemet löst

Nu är klädproblemet löst. Jag irrade runt på Kappahl, MQ och Joy utan att hitta något plagg i samma nyans som kjolen jag inte kunde ha, (som för övrigt inte var svart utan mörkblå). Då ringde jag mamma och hon löste mitt problem på fem minuter. Den kjol som hon hade haft på min morfars begravning var i precis samma färg (vilket jag inte kunde komma ihåg) men i storlek 40. Mamma hade andra kläder hon skulle ha så hon behövde inte den.

Men för att vara på den säkra sidan så köpte jag en svart lång tunn kofta som jag kunde ha med en lång svart kjol och en vit topp som jag köpte speciellt till detta tillfälle. Nu har jag iallafall en reservplan ifall den första planen skiter sig
d v s att jag inte kan ha min mammas kjol.

Avfärd till Östergötland imorgon kl. 9. Hua… 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest