PMS = ondska

Idag känner jag mig piggare än på länge. Det är lite märkligt. Jag borde vara rätt så trött med tanke på att jag sovit lite för lite egentligen. Undra om det är för att jag drack kaffe imorse, det har jag inte gjort på några dagar nu. Har inte haft tid på morgonen helt enkelt.

Idag har jag både varit pigg, varit på gott humör och varit allmänt effektiv, både på jobbet och hemma. Dock fick jag ont i magen för en stund sedan. Troligen PMS. Bleh. Jag brukar inte ha särskilt allvarlig sådan. Den brukar faktiskt passera ganska obemärkt, tack och lov. Men inte jämt, och den här månaden var tydligen en sådan månad. 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest