Panik

Ska ju på begravning imorgon och först igår kom jag mig för med att prova kläderna som jag hade på min morfars begravning…för nio år sedan. Jag fattar inte hur jag tänkte men jag tog för givet att dom skulle passa. Det gjorde dom, i alla fall kavajen. Kjolen däremot hade storlek 36 och det fanns så klart inte en chans i helvetet att jag kunde ha den.

Så nu måste jag ut på stan i eftermiddag och leta och inte nog med att jag måste hitta en snygg och lämplig kjol på helst mindre än en timme, den måste dessutom ha precis samma svarta färg som kavajen. Den första affär jag lär gå till är Joy, det var där jag köpte kläderna för nio år sedan och kavajer, kjolar och den typen av kläder blir nog inte omoderna i första taget… Viss tidspress har jag dessutom eftersom jag ska hem till mina föräldrar ikväll och vill inte åka försent. Jag måste dessutom hem först och hämta lite andra grejer som ska med. *stress*

Sitter just nu på jobbet. Våran filserver strejkar totalt idag så nu väntar vi på att den ska starta om och bli snäll.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest