Ny vecka och något av en nystart

Idag är det måndag igen. Det känns faktiskt rätt ok ändå. Nya friska tag och nya utmaningar på jobbet. Gick och la mig rätt tidigt igår, iallafall för att vara jag. Klockan var runt halv elva. Sen vaknade jag vid fyra då A gick och la sig. Han hade dessutom gjort nudelsoppa mitt i natten så det luktade så gott i hela lägenheten. Det tog en stund för mig att somna om och sen snoozade jag i ungefär tjugo minuter när klockan ringde vid kvart i sju.

Idag har jag varit på gymmet för första gången på jag vågar inte tala om hur länge. Det blev inget alls tränat sista semesterveckan och sen höll jag uppehåll i två veckor till p.g.a att förkylningen aldrig verkade ge sig. Nu har den dock gjort det och det var inte så jobbigt att börja gymma igen som jag hade varit rädd för. Dock så tog jag det väldigt lugnt. Det blev bara tjugo minuters konditionsträning + stretchning. På onsdag blir det lite styrketräning också.

Helgen har annars varit bra bortsett från att jag var dum i huvet i lördags och satte i mig en överdos av snaps. Vi hade kräftskiva: jag, M1, B1 och B2 och S. Det var riktigt trevligt men tyvärr så var B2 tvungen att dra iväg rätt tidigt för att åka till Halmstad och spela. Vi andra satt kvar och pratade lite minnen från tiden i Skövde, snapsade och sjöng sittningsvisor. S och B2 snapsade dock inte eftersom S är i nionde månaden och B2 var sympatinykter så det var bara jag och M2 som delade på 6 st småflaskor från en samlingskartong med snapsflaskor. När jag gick hem från M2 vid 12-tiden på natten så var det inte så farligt, tyckte jag, men sen när jag kom hem så fick kroppen lida för dumt huvud. Jag spydde jag vet inte hur många gånger men somnade till slut och vaknade när A, som inte varit med på kräftskivan utan varit på sittning på Chalmers, kom hem. Han tyckte mer synd om mig än vad jag själv gjorde.

Dagen efter var inte så kul. Var skakig i hela kroppen, hade överallt och mådde lagom bra. Men jag tyckte ändå att jag mådde bättre än vad jag förtjänade. Spydde en gång på morgonen men lyckades sedan få i mig två portitioner nudelsoppa. Sedan parkerade jag mig framför datorn och säsong 3 av Prison Break i några timmar. Dagen avslutades med skräpmat enligt gammal dagen-efter-tradition.

Nu har det precis kommit in ett berg med paket till kontoret så det är väl dags att ta hand om dom.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest