Ny leksak och ny familjemedlem

Ny leksak och ny familjemedlem

Jajjemen, numera är vi stolta eh…vårdnadshavare, kan vi kalla det, till en Gaggia Classic. Den fungerar perfekt, tror vi. Vi fick inte med någon sladd så det ska vi åka in till stan och fråga efter imorgon.

Det var ju tänkt att jag skulle gå tillbaka till jobbet imorgon igen, efter semestern som nu är slut, men eftersom jag fortfarande är snorig så ska jag nog ringa och säga att jag kommer på tisdag istället. Upptäckte just att min jobbmobil laddat ur och kan inte startas förräns den fått lite ström att starta upp på. Måste ju kolla lite i kalendern så att jag inte har något inbokat imorgon.

Här kommer en bild på vår nya älskling.

Espressomaskin Gaggia Classic

Espressomaskin Gaggia Classic

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest