Lugn helg

Till skillnad från förra helgen som blev ganska väl tilltagen, iallafall för mig gällande alkoholhaltiga drycker, så blev denna helgen väldigt lugn. Jag har, patetiskt nog, ägnat nästan hela helgen framför datorn. Gjort lite layouter och pysslat lite med hemsidan.

Igår kväll var M1 här och vi hade våra traditionella filmkväll för sista gången på väldigt länge troligen, eftersom hon ska till Kanada om ett par veckor och där blir hon nog kvar ett bra tag, vad det verkar. Det kommer minsann att bli tomt. 🙁

Har skrivit brev till farmor också som jag lovat. Det känns bra. Skickar det imorgon och jag hoppas att hon inte börjat undra allt för mycket ifall jag glömt det.

Nu ska vi snart krypa ner i sängen här. Imorgon är det träning och jobb igen. God natt, bloggen!

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest