Lite sol

Imorse när jag gick upp hörde jag hur regnet smattrade mot fönsterrutan i sovrummet. Då vill man verkligen bara lägga sig i sängen och somna om. Men under förmiddagen så sprack himlen upp och det blev både ljusare och varmare och nu skiner solen för fullt. Trevligt. 🙂

Det kändes mycket bättre på jobbet idag även om jag var väldigt trött imorse. Har jobbat och gnott och har precis lagom att göra hela dagen.

Nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta till middag. Troligtvis så blir det kyckling för det är enklast att tina upp. Imorgon kommer lönen, weee! Dock så kommer nog lyckan över den att vara temligen kort. Under september och oktober kommer vi bara ha min inkomst att leva på eftersom det kommer dröja innan A får pengar från CSN den här terminen. Det är inte så många poäng som saknas så när dom väl kommit in så kommer det förhoppningsvis att rassla lite i kassan. 😛

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest