Lite håglös och trött

Nu är helgen snart slut och det regnar. Deppigt. Men igår var det ganska fint. A’s föräldrar var ju här och vi spenderade några timmar på Trädgårdsföreningen där vi tittade på en massa fina blommor. Eftersom jag har lånat brorsans Nikon D80 övade jag på att ta snygga bilder med litet skärpedjup. Det brukar bli ganska bra på just blommor. Jag fick nog till några riktigt bra bilder men jag har inte orkat lägga över dom till datorn och efterbehandlat dom än. Provade att fota i RAW-format igår, vilket jag inte testat innan så det ska bli lite skoj att se vad man kan göra med bilderna i efterhand.

Nu har A’s föräldrar åkt hem, A ligger i badet och jag sitter här och känner mig trött, seg och håglös. Det har blivit allt för uppenbart för mig att jag har några dagar i månaden då jag känner mig näst intill apatisk, väldigt omotiverad och allmänt negativ. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på men det brukar alltid gå över även om det är lite jobbigt just när det håller på.

Vi fick 8 st kräftor av A’s föräldrar som vi ska äta ikväll och som är uppfiskade i bäcken nedanför deras hus. Dom ser jättefina ut och ska tydligen vara väldigt goda. Lite synd att det är söndag idag för nu är det svårt att hitta sjysst tilltugg i form av fisk och skaldjur. Lite bröd och någon röra ska nog inte vara så svårt att hitta på Hemköp iallafall…och kanske någon god vitlöksost eller så. Vi får se vad det blir. Kanske uppdaterar jag detta inlägg med lite bilder senare.

Mors!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest