Herrtorps Qvarn

Herrtorps Qvarn

Pörra fredagen åkte vi, trots vissa komplikationer, till Varnhem och A’s föräldrar. Vi åkte direkt från stationen till Herrtorps Qvarn utanför Skara där A’s syster H sommarjobbar och skulle kvällen till ära sjunga för gästerna på kvarnens uteservering. Det var en väldigt trevlig kväll; god mat, fin natur, trevlig personal och bra musik. I galleriet nedan ligger några bilder från kvällen. Det är dom sex första som är från Herrtorps Qvarn.

På lördagen åkte vi hem till mina föräldrar. Under våran vistelse där fick vi dock veta att min farbror, som fick en stroke för några veckor sedan, dog under lördagen. Min pappa åkte därför direkt till Kisa (där han är uppväxt och där min farbror och farmor bott i hela sina liv) för att börja ordna med begravning och sånt. Jag har aldrig stått min farbror så nära, inte min andra farbror heller eller mina kusiner men det är så klart alltid tråkigt när någon i ens släkt går bort och man berörs nog lite mer än vad men tror. Jag vet ännu inte när begravningen kommer att hållas men det känns som att jag nog gärna vill närvara på den. Det skulle vara roligt att träffa mina kusiner och farmor också.

Tog några kort hemma hos mamma och pappa också, dom två sista i galleriet.

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest