Hemkommen från Karlskrona

Nu är det fredag igen. Det känns som att det var fredag väldigt nyss. Igår kom vi hem från fyra dagars vistelse i Karlskrona. Jag tänkte att jag skulle berätta mer om det senare idag när jag gått igenom alla bilder vi har tagit. Håller nog på att bli förkyld också så idag ska jag bara ta det lugnt och kurera mig. Jag hoppas det inte blir värre för på måndag är semestern slut och jag ska tillbaka till jobbet. Ska bli skönt på sätt och vis men det vore lite lamt att vara tvungen att vara hemma i början av veckan ifall förkylningen blir värre.

Nu ska jag ställa mig i duschen och duscha varmt och skönt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest