Första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet efter semestern har varit ganska lugn. Det har varit en del att göra men inte värre än att man hann sätta sig, andas lite och tänka vilken av alla saker man skulle göra först. Det gick bra. Faktiskt mycket bättre än förut. Då försökte jag göra tio saker på samma gång. Det brukade också gå bra men det kanske mest var tur.

Började vi kvart i nio så jag gick vid 16 och åkte in till stan för att kolla ifall insättningsautomaten, som var trasig igår, fungerade. Det gjorde den så imorgon ska jag ta med lite pengar att sätta in.

Sen åkte jag och handlade, åkte hem och drack kaffe och gjorde sedan fin-fin chili con carne. Vi hade även gräddfil och tortilliachips till och det blev jättegott men nästa gång jag gör chili con carne ska den bli starkare. Minst två chilifrukter. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest