En ganska slö bloggvecka

Så var det fredag igen. Har bråttats med en envis huvudvärk ända sen två i eftermiddags. Den vill verkligen inte ge sig. Troligen blev det inte bättre av att jag mötte upp M1 på Notting Hill för att sörpla öl. Vi hade tänkt After Work:a oss lite med andra f d Skövde-studenter. Men det dök inte upp några fler än vi. M1 gick vid kvart i sex då hon hade ett avtalat möte, jag stannade kvar och tömde min öl och gick sedan därifrån strax efter sex och då hade fortfarande ingen annan “gamling” visat sig. Inte bästa dagen för After Work alltså.

Nu är jag hemma och segar. Funderar på om vi ska äta någon middag idag eller bara någon smörgås kanske. Jag åt ju After Work-buffé så jag är iallafall ganska nöjd just nu.

Jag har varit dålig på att blogga den här veckan. Inte riktigt orkat. Har snarare varit bättre på att läsa andras. Ja ja, ska försöka bättra mig i helgen…fast jag har ju inte så mycket inplanerat förutom sista filmkvällen med M1 imorgon kväll innan hon drar till Kanada. Blir lite vemodigt. Det har liksom blivit en tradition. Nu får jag och A ha filmkväll själva helt enkelt men det går ju ann det med. 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest