Bye bye-party

Har precis kommit hem från stan. Idag var det ju bye bye-party på The Rover för M1 (som i detta inlägg bara kommer att kallas M eftersom det nog inte kommer att nämnas fler med namn som börjar på samma bokstav) som flyttar till Vancouver den 8:e september.

Några av oss möttes upp på Järntorget vid fem och gick sedan tillsammans till The Rover på Andra Långgatan. Vi hade lite tur när vi kom dit för vi hade räknat med att det inte skulle vara så mycket folk så pass tidigt men det var relativt fullt. Dock så var vårat vanliga bord längst in fortfarande ledigt! Lite tur ska man ha ibland. Vi var bara fyra personer först så vi började med att beställa in lite mat och dryck medan vi väntade på att det skulle komma fler.

Efter någon halvtimme/timme kom en kompis till M med respektive. Sedan kom även två gamla Skövde-studenter så som vi brukar träffa på After Work på Notting Hill. Därefter byttes folk av resten av kvällen då de flesta hade lite andra planer. Senare på kvällen kom även A, M’s bror D med kompis D2 och ytterligare två kompisar till dom och H från Skövde med väninna M2 (där kom det ett M till iallafall).

Det blev mycket skratt och en del minnen från Skövde-tiden. Det blir alltid så när man umgås med folk som bodde där samtidigt som en själv. Vid tolv orkade jag dock inte längre. Ljudnivån hade då blivit betydligt högre även om det inte var så jättemycket folk kvar då egentligen. Är det nånting som jag blir trött av väldigt fort så är det höga ljudnivåer. Får ont i huvudet och kan inte riktigt koncentrera mig på att vara social. Jag sa hej då till alla, även till A som ville stanna en stund eftersom två av hans kompisar nyss kommit dit.

Det blev en hel del kort från igår också som jag inte hunnit gå igenom än. Jag hade med mig min brors Nikon D80 som jag fått låna och M2, kompis till H, var en riktig paparazi-människa så hon tog en jäkla massa kort. Jag har inte ens tittat efter hur många det blev. Det gör jag ikväll eller så.

Så, nu har jag skrivkramp. Dags att göra något annat.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest