Vill ha semester nu!

Jag trodde inte att jag var i så stort behov av semester…men jag börjar känna det nu. Tröttheten och utmattningen smyger sig på ganska sakta men gör sig mest påmint då jag sitter på jobbet och inte riktigt vet vad jag ska ta mig för härnäst. Visst finns det massor att göra men det är mest arbetsuppgifter som är jobbiga att komma igång med och som jag inte tror att jag hinner klart med innan semestern iallafall. Exempelvis att inventera eller att sortera i lagerskåpen eller röja i förrådet. Det är jag verkligen inte sugen på. Efter idag är det tre dagar kvar tills att jag går på tre veckors semester.

Än så länge har jag inte så mycket inplanerat. Vecka 31 ska vi en sväng till Karlskrona, blev det bestämt för ett litet tag sedan. Det stog mellan Karlskrona och Stockholm…kan man väl säga. Dock så upptäckte vi att det var bra mycket billigare att åka till Karlskrona än till Stockholm. Vi åker båda två, fram och tillbaka, mellan Göteborg och Karlskrona för 416 kr. Dessutom bor vi helt gratis vilket vi nog inte skulle kunna i Stockholm. I vecka 30 kommer troligen A’s kompis (vars namn också börjar på A) föredetta flickvän D på besök. Då ska vi försöka klämma in en tripp till Liseberg. Vi tänkte ta oss dit mitt i veckan för att slippa så mycket folk som möjligt. Visserligen är det mitt i industrisemestern och visserligen har alla barn sommarlov men inget är värre än Liseberg på en helg. Blir det sol och varmt så lär vi nog ta oss till Bergsjön för lite sol och bad också.

Sitter just nu och väntar på ett besök jag ska ha vid 15-tiden. Personen som ska komma är dessutom lite sen. Jag har förberett mig så gott jag kan och eftersom det pågår ett möte vid konferensbordet där vi ska sitta så kan jag inte förbereda så mycket mer. Men jag skulle behöva ställa upp en stor 24″-skärm där. Besöket gäller en utprovning av hjälpmedel och jag ska bl a visa hur man kan synka sin telefon med Microsoft Outlook. Vi har redan tittat lite på oliak typer av fickminnen så den delen behöver vi nog inte gå in så mycket på.

Usch, va’ seg jag är. Nu måste jag aktivera mig. Kanske ska gå och fixa lite te och försöka lyssna ifall mötet vid konferensbordet börjar närma sig ett slut.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest