Sol och bad

Sol och bad

Passade äntligen på att åka ut till Bergsjön och sola och bada lite nu när det var så fint väder. Det har ju inte varit badväder på ett tag nu. Åkte själv eftersom A inte är så mycket för att bada. M2 som visserligen brukar tycka om att sola och bada, hade andra planer för sig. För övrigt så är man kanske inte så pigg på sånt bara ett par dagar efter att man kommit hem från en resa från andra sidan jordklotet.

Har länge tänkt lägga upp lite bilder på Bergsjön. Sjön är inte alls som stadsdelen, alltså grå och byggd i betong, snarare mysig och väldigt fin.

Det har verkligen varit varmt idag och på grund av min sölighet så kom jag inte riktigt iväg då jag hade tänkt. Men jag spenderade ca 2 timmar vid Bergsjön och solade, lyssnade på soundtracket till Så Som i Himmelen och funderade lite på saker och ting. Var nere i vattnet en vända för att svalka av mig lite men då jag började simma ut kände jag att jag fick kramp i ena vaden så jag simmade in igen och satte mig istället på en stor sten undervattnet så att vattnet täckte mig upp till magen ungefär. På så vis kunde jag sola överkroppen lite och inte behöva vara rätt för att få kramp.

Nu har vi precis kommit hem från ett besök hos A’s morfar på Sahlgrenska. Han är fortfarande vid gott mod, vilket är härligt att se. Känseln kryper sakta nedåt men det går långsamt. Hoppas bara att hans envishet håller i sig.

Nu håller jag på att göra pizza och ska strax baka ut degen på en plåt. Det verkar bli en rätt så sen middag idag…men gott blir det. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest