Sjöjungfrun

Sitter på jobbet och försöker jobba samtidigt som jag bara inte kan lägga ifrån mig iPoden. Jag lyssnar just nu på Sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Just nu är den så oerhört spännande. Har inte lyssnat färdigt på den än men precis som i Camilla Läckbergs andra böcker så rör det sig om en sorglig handling och ännu sorgligare människoöden. För alla som läst Camillas tidigare böcker så rekommenderar jag Sjöjungfrun. Den var lite seg i början och det tog ett bra tag innan man fick någon ledtråd om vad som låg bakom alla hemligheter som karaktärerna i boken har. Men nu går det bara inte att sluta läsa…

Emellertid… under den korta stund som det tagit mig att skriva det här inlägget, så har den sista energin i batteriet just tagit slut… 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest