Semesterdvala

Semesterdvala

Nu har jag inte bloggat sen i söndags. Egentligen har det inte hänt så mycket att blogga om för den delen. Har varit duktig och varit och tränat, både igår och i måndags. Har lagat en del mat så som lax-gryta, mafalde och gratinerad kassler. Idag blir det pastasallad. Det hör sommaren till.

Min vän T var här i tisdags. Han har lånat min gamla Dell Inspiron i några dagar. Hans styvpappa ska köpa den. Så nu har jag ominstallerat den med alla skivor som kom med då jag köpte den. Har även lagt antivirusprogrammet Avast, som är ett mycket kompetent och dessutom gratis antivirusprogram. Så nu är datorn färdig för överlämning. Känns lite vemodigt. Under en lång period var den den enda dator jag hade då min stationära bara jävlades. Dessutom är den fortfarande i fint skick trots att den är väldigt välanvänd.

Dator 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Dator 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommer att överlämna datorn i månadsskiftet så då blir det äntligen en sån här…

Gaggia Classic

(Denna bild är tagen från Adesso.se. Klicka på bilden för att komma till Adesso.se’s produktsida för Gaggia Classic.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…en Gaggia Classic. Visst är den fin? Och gott kaffe gör den också, det vet jag av egen erfarenhet då min mamma har just en sån här. Den har dessutom hållt väldigt länge vilket absolut är ett plus.

På tisdagskvällen då T var här lurade han med mig på bio. Vi såg Sex & The City. Jag tyckte om den. Hade inga förväntningar alls egentligen. Hade faktiskt inte tänkt se den på bio alls men eftersom T ändå ville se den så passade vi på. A var hemma. Han ville inte se den. Han avskyr Sex & The City och inte heller M2 ville se den på bio men kunde tänka sig att se den nerladdade versionen.

Gårdagen var inte så spännande. Åkte och tränade, handlade lite och satt sedan hemma och gjorde klart det sista med Dell-datorn. Lagade sedan mat och till slut somnade jag framför Hoodwinked med benen i A’s knä. Det var mysigt.

Idag ska jag och M2 troligen och åka och hälsa på B som nu börjar komma i ordning i sin lägenhet. Funderar på om jag kanske skulle baka en kladdkaka eller nåt och ta med…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest