Parfymsamling

Parfymsamling

Jag har hunnit med att samla på en hel del saker under min uppväxt. Bokmärken, frimärken och cd-skivor förstås. Saker som de flesta ungar samlar på. Men den samling som jag fortfarande tycker mycket om och som jag ännu har kvar är min samling av parfymer. Den är inte särskilt stor alls egentligen. Det hela började med att mamma köpte en liten samling märkesparymer till mig när hon var utomlands. I tax-free-shoppar brukar man kunna köpa askar med 5-6 småflaskor av olika parfymmärken.

Det där fortsatte och när jag började resa själv brukade jag alltid försöka hinna med att köpa en sån där ask. Dumt nog kunde jag ju aldrig minnas vilka jag hade sen tidigare men tursamt nog har jag aldrig råkat köpa en ask som jag redan haft.

Det är kanske lite barnsligt men jag börjar tycka att det är lite synd att dom där fina parfymerna ska ligga i en byrålåda och samla damm så jag har börjat titta efter någon slags vägghylla att ställa upp alla dom där små flaskorna i och hänga upp på väggen. Det kan nog bli riktigt snyggt. Det har emellertid inte varit helt lätt att hitta en sådan hylla. Det är antaligen inte så modernt att samla på småsaker numera men en sån här eller en sån här hylla hade nog kunnat passa bra för ändamålet. Men ju mer jag funderar på det ju mer kanske det här skulle passa bäst. Jag har ju några större parfymflaskor också som skulle vara fint att ställa bland dom små.

Det tål att tänkas på ett tag till tror jag…

Edit 2008.07.11 kl 20:10: Eftersom jag tydligen inte hade något bättre för mig en fredag kväll, denna första kväll på min semester (patetiskt? ja, lite) så bestämde jag mig för att fotografera samlingen. Så här är den…

Parfymsamling

Lite fånigt är det…samlingen är ju inte ens särskilt stor…

2 Comments

 1. jennie
  Mar 4, 2015

  hej vad heter alla dina parfymer? jag söker nya det är därför jag frågar? 🙂

  • Sandra
   Mar 15, 2015

   Hej, Jennie! Så kul att du hittat det här inlägget efter så lång tid. Jag skrev det 2008. 🙂

   Hur som helst är det fler parfymer än vad jag orkar räkna upp. Jag tvivlar på att flera av dem ens finns kvar. Själv använder jag en parfym från The Body Shop som heter White Musk Libertine.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest