Knas

Eftersom gymmet inte öppnar förrän halv elva på förmiddagen nu under sommaren har jag fått lägga om mina träningstider lite på onsdagarna. Istället för att träna mellan åtta och tio får jag istället träna mellan tre och fem. Igår planerade jag därför att börja jobba vid åtta idag så att jag kunde gå vid tre. Jag jobbar ju inte heltid, utan 80% vilket blir ungefär sex och en halv timmes jobb varje dag.

Men igår kväll när jag ställde klockan så tänkte jag helt fel. Jag ställde klockan på åtta och snoozade som vanligt iallafall i fyrtio minuter vilket gjorde att jag kom till jobbet först tjugo över tio. Ingen panik över det egentligen men när jag gick av spårvagnen så insåg jag att det blivit lite tokigt eftersom jag inte skulle hinna jobba rätt antal timmar innan jag skulle gå och träna. Jag har visserligen lite övertid att ta ut men det var lite snopet att komma på sig själv med att räkna så totalt fel.

Nu blev det ingen träning idag överhuvudtaget. Jag satte mig med en arbetsuppgift som jag skjutit på alldeles för länge, nämligen att sortera gamla faxbeställningar. Det är verkligen inte roligare än vad det låter. Jag började vid två-tiden och tänkte att jag nog skulle hinna klart, iallafall en bra bit på väg, till tre. Jag tittade på klockan då och då och trodde att jag hade koll på tiden. Men när jag var klar och kollade tiden så hade klockan blivit fyra! Jag fattade verkligen inte hur det hade gått till. Eftersom jag skulle träffa E vid Valand vid halv sex för att fika så fick jag helt enkelt ställa in dagens träning helt och hållet. Så typiskt! Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle träna idag… 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest